Hur hittar jag mina favoritföremål och hur bevakar jag en sökning?

Du loggar in på auctionet.com med din inloggning.

Högst upp på sidan finns det en sökruta.

Där i fyller du i det föremålet du är intresserad av. T.ex. "porfyr".

När du har gjort sökningen kommer det upp en sida där föremål med "porfyr" i namnet visas. På höger sida bredvid sökordet finns det en knapp där det står "Bevaka sökning". Där klickar du.

För att sedan se hela din lista med dina bevakade föremål går du in på "Mina sidor"

På vänster sida har du en lista, där klickar du på "Bevakade sökningar". Där ligger alla dina bevakade föremål och där kan du också ändra eller ta bort.

När vi publicerar nya föremål som matchar denna sökningen får du direkt ett mail.