För att göra det enklare att skapa konto och logga in på Auctionet så har vi lagt till Facebook-knappar.

Vi använder bara tjänsten för att hämta e-postadress och enklare publik information (som t.ex. namn) så att du slipper skriva in dem manuellt.

Det går för närvarande inte att använda Facebook för att skapa konto eller logga in via vår app.

Kan jag koppla mitt existerande Auctionet-konto till mitt Facebook-konto?

Om du har samma e-postadress hos både oss och Facebook så fungerar det automatiskt. Om det inte är samma kan du redigera din profil på Mina sidor, logga ut och sen pröva att logga in med Facebook igen.

Facebook-konto utan e-postadress?

Om du kommer hit för att ditt Facebook-konto saknar e-postadress så kan du fixa det genom att: