Vad innebär det att "komplettera mina uppgifter"?

Du kan skapa ditt konto med endast namn, epostadress och lösenord.

För att också kunna lägga bud måste du komplettera kontot med lite mer uppgifter, t.ex. personnummer, adress och telefonnummer. I vissa fall kan vi även be om kopia på ID-handling.

Vi kräver detta för att säljaren och övriga köpare ska vara trygga med att alla våra budgivare är seriösa.

Komplettera gärna dina uppgifter i god tid innan du vill bjuda, så att du hinner lägga ditt bud innan auktionen avslutas.

Om du inte redan gjort det kan du komplettera ditt konto här.