Du kan skapa ditt konto med endast namn, epostadress och lösenord.

För att också kunna lägga bud måste du komplettera kontot med lite mer uppgifter, t.ex. personnummer, adress och telefonnummer. I vissa fall kan vi även be om kopia på ID-handling.

Vi kräver detta för att säljaren och övriga köpare ska vara trygga med att alla våra budgivare är seriösa.

Komplettera gärna dina uppgifter i god tid innan du vill bjuda, så att du hinner lägga ditt bud innan auktionen avslutas.

Om du inte redan gjort det kan du komplettera ditt konto här.