Hur får jag mer exakta sökresultat?

Vi väljer att hellre visa lite för många sökresultat än lite för få, för att du inte ska missa något.

Om du t.ex. söker på stolar hittar vi även t.ex. stol (plockar bort "ar"-ändelsen) och karmstol (söker inuti ord).

Ibland kan detta bli lite tokigt: om du söker på ring så hittar du också Stringhylla.

Söktips

Klicka på en kategori i sökningen för att t.ex. enbart söka inom smycken.

Du kan utesluta sökord med minus, till exempel: ring -hylla.

Du kan använda citationstecken för att kräva att två ord kommer i följd: "man ray".

Du kan även använda citationstecken för att vi inte ska plocka bort sökordets ändelse. Om du t.ex. söker på "borden" med citationstecken så kommer vi inte hitta bord. Detta kan vara särskilt praktiskt med egennamn, som "eugen" (så att det inte blir en sökning på eug).