När du följer ett föremål så skickar vi påminnelser via epost innan auktionen avslutas. Om du har vår app installerad kan du också få pushnotiser till din telefon.

Du kan ställa in när du får påminnelser på Mina sidor.

Du kan också se en lista av föremål du följer på Mina sidor.

Följ ett föremål på webben

Du kan klicka knappen "Följ" på föremålets sida eller bredvid ett föremål i sökningar och andra listor.

På föremålssidor finns "Följ" under föremålets titel.

Följ ett föremål i apparna

När du är inne på ett föremål kan du klicka hjärt-ikonen uppe till höger för att följa föremål.

I listor av föremål (t.ex. i sökresultat) kan du klicka hjärt-ikonen på varje föremålsbild.