For det første skal du være registreret som kunde og logget ind på auctionet.com. Opret dig som bruger, eller log ind ved behov.

For hver genstand vises en vurdering. Det er en forsigtig vurdering fra auktionshusets side, men du må gerne byde både højere og lavere. For hver genstand er det angivet, hvad det lavest mulige startbud er.

På genstandssiden er der et felt, hvor du kan indtaste dit maksimale bud. Hvis du vil byde det lavest mulige beløb, er det allerede udfyldt, og så skal du bare klikke på "Afgiv bud" eller trykke på Enter. Du kan også vælge at indtaste et højere beløb, som er det, du maksimalt vil betale for genstanden. Derefter byder vi så gunstigt som muligt på dine vegne op til dit maksimale bud. Læs mere om, hvordan maksimale bud fungerer.

Når du afgiver buddet, vises et bekræftelsesvindue, hvor du kan bekræfte dit bud eller vælge "Afbryd" for at gå tilbage til genstanden uden at afgive et bud. (Hvis du vil, kan du bekræfte buddet med Enter-tasten og afbryde med Esc-tasten.)

Hvis du afgiver et bud, når der er mindre end 1 minut tilbage af auktionen, forlænges auktionen, så der er 3 minutter tilbage.

Du kan også byde på auktioner hos vores tilknyttede auktionshuse.

Hvis der står, at reservationsprisen ikke er opnået, betyder det, at det højeste aktuelle bud ikke er højt nok til at vinde. Reservationsprisen er den laveste pris, som sælger vil acceptere at sælge genstanden for.

Du får en e-mail, hvis du bliver overbudt. Du kan også følge dine budgivninger på "Mine sider".

Når du har vundet en auktion, får du en e-mail med instruktioner om, hvordan du skal betale din faktura og afhente genstanden i auktionshuset eller bestille transport.

Er der andet, du leder efter?