Når du overvåger en genstand, sender vi påmindelser via e-mail, inden auktionen afsluttes. Hvis du har installeret vores app, kan du også få push-notifikationer sendt til din telefon.

Du kan indstille, hvornår du vil have påmindelser på Mine sider.

Du kan også se en liste over genstande, du overvåger, på Mine sider.

Overvåg en genstand online

Du kan klikke på knappen "Overvåg" på genstandens side eller ud for en genstand i søgninger eller andre lister.

På genstandssiden ligger "Overvåg" under genstandens titel.

Overvåg en genstand i appen

Når du er på en genstandside, kan du trykke på hjerteikonet øverst til højre for at overvåge genstanden.

På lister med genstande (fx i søgeresultater) kan du trykke på hjerteikonet på hvert enkelt genstandsbillede.

Hvis du ikke har vores seneste iPhone-app, fungerer det muligvis lidt anderledes.

Er der andet, du leder efter?