Buy safely and easily from local auction houses.

Kostnadsfri värdering av dina föremål!

Sommaren är inte bara slappa dagar i hängmattan, fisketurer med båten eller glass på stranden.

Det är också då många människor tar sig tid till att rensa vinden, källaren eller förrådet. Ni vet alla dom där sakerna som blivit stående som man inte riktigt vet vad man ska göra av. Gamla utemöbler, cyklar, glas och porslin, sportgrejer, fiskerullar, ja listan kan göras hur lång som helst egentligen.

Många gånger slutar det med att föremålen hamnar på soptippen. Tyvärr riskerar guldklimpar som skulle gå att sälja på auktion att hamna där också. För faktum är att dom där gamla utemöblerna, cyklarna och fiskerullarna kan betinga höga priser på auktion. Att sakerna säljs istället för att hamna på soptippen är dessutom bättre både för miljön och för din plånbok.

Vi uppmanar därför alla er som rensar förråden i sommar att kontakta det Auctionet auktionshus som ligger närmast er. Värderingen går snabbt och är gratis. Se hela listan på våra 25 auktionshus i Sverige »

Kontakta det auktionshus som ligger närmast dig antingen via telefon eller e-post. Vid värdering via e-post är det bra med tydliga bilder, en kort beskrivning, mått samt om det finns några skador. Har du mycket föremål kan det bli aktuellt med en så kallad hemvärdering.

Du kan även fylla i vårt kontaktformulär ». Ett auktionshus tar då kontakt med dig så fort som möjligt.

Spana även in vår auktionsguide med tips på hur du säljer på auktion» och även vilka föremål du ska hålla utkik efter när du rotar runt i förråden.

Du kan också söka bland över 500 000 avslutade auktioner i vårt arkiv». Där kan du själv bilda dig en uppfattning om vad som kan vara gångbart på auktion.

Trevlig sommar önskar vi på Auctionet.com!